dilluns, 22 de març del 2010

Tavi Gevinson.


Tavi Gevinson és una blogger de moda nord-americana. Va començar la seva blog, "Estilo Rookie" el 31 de març de 2008 als 11 anys d'edat.

Al principi, els seus pares no sabien completament el que Tavi estava fent fins que va demanar el seu permís per a aparèixer en un nombre d'un article del Nova York Estafis Magazine.

Des de llavors, ella ha tingut uns 50.000 lectors. Mentre Gevinson es descriu a si mateixa com una "petita idiota de 13 anys que es trobava tots els dies duent jaquetes i barrets molt incòmodes" , molts admiren la seva font d'inspiració i estil. A mitjan 2009, Gevinson es va associar amb London-based Borders&Frontiers, per a dissenyar i vendre la seva pròpia samarreta. A l'agost de 2009, ella va aparèixer en la portada de la revista Pop, amb fotografies de Jamie Morgan i amb dissenys de l'artista Damien Hirst.

Temps després, Tavi ha estat presentada en la secció View de la revista Teen Vogue de desembre / gener de 2010. Bloggers menjo Tavi són caratulados menjo de la "primera línia de la moda". També s'ha convertit en una convidada habitual de les desfilades de moda i una musa per als dissenyadors a Tòquio. A més és considerada com "inspiració" per a la línia de Rodar-te en Target.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada