dilluns, 12 d’abril del 2010

Christian Boltanski.


Christian Boltanski (París, 6 de setembre de 1944) és un artista francès. Boltanski és fotògraf, escultor i cineasta, conegut principalment per les seves instal·lacions.
Viu i treballa en Malakoff i està casat amb l'artista Annette Messager, amb qui col·labora en algunes ocasions.

El seu treball artístic està obsessionat pels problemes de la mort, la memòria i la pèrdua, ell busca sovint per a recordar als anònims i els quals han desaparegut. En el seu any previ, pintures de Boltanski es van referir principalment a temes d'importància històrica.

No obstant això, en la dècada de 1970, Boltanski s'ha separat de la sorra de la pintura i va començar la seva recerca de les restes del seu propi passat a través d'obres d'art seleccionades.
Aquestes obres d'art Boltanski va dur a qüestionar la substància que havia utilitzat al crear les seves pròpies obres d'art.

No obstant això, aquesta introspectivism li va subministrar el motiu d'altres obres d'art en el qual no veritats i la realització de les veritats fonamentals de convergència. Boltanski va reconstruir la seva pròpia joventut en aquest mètode. D'aquesta manera, Boltanski utilitza un ampli espectre de mitjans de comunicació. Per exemple, el cinema, performance, fotografia i video. És interessant observar que Boltanski va mantenir aquesta visió i l'adreça sense centrar-se en la contradicció òbvia de la seva autocomprensión com pintor.

Per altra banda, la combinació de diversos mitjans és una part fonamental de la dimensió espacial que ha estat el focus del treball de Boltanski des de mitjans de la dècada de 1980 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada